Deelnemers info Recreantentoernooi

Onderstaande informatie is van belang voor al onze deelnemers. Deze wordt een paar dagen voor het toernooi ook per e-mail verzonden; mocht je deze niet ontvangen hebben, check dan je spam-folder (ongewenste mail).

Betaling

Als je het inschrijfgeld nog niet hebt betaald, willen we je vragen om het bedrag (€ 60,-)
per omgaande over te maken op rekeningnummer NL 81 RABO 0140 6033 95 t.n.v V. V. Flamingo’s Gennep onder vermelding van je teamnaam en het registratienummer dat bij de aanmelding hebt ontvangen.

Reglement

Om het toernooi goed te laten verlopen, willen we jullie wijzen op het onderstaande reglement. Als iedereen zich daar een beetje aan houdt, staat niets een gezellig en sportief toernooi meer in de weg.

  1. Het toernooi wordt geopend om 10.00 uur. Alle teams dienen zich tussen 9.00 en 9.30 uur te melden bij de jurytent. Daar ontvangt men het wedstrijdschema voor de eerste ronde en de 6 consumptiebonnen.
  2. Elk team dient een scheidsrechter beschikbaar te stellen voor het leiden van wedstrijden in de eigen poule.
  3. Er wordt gespeeld volgens de normale NeVoBo spelregels (rallypoint), behalve dan dat er op tijd wordt gespeeld (zie 4)
  4. Er wordt zoals altijd gespeeld op tijd, twee sets van 15 minuten. Elk team speelt minimaal 3 wedstrijden in de eerste, en 3 wedstrijden in de tweede ronde. Op basis van de uitslagen in de eerste ronde wordt een nieuwe poule-indeling gemaakt (winnaars bij winnaars, verliezers bij verliezers) voor de tweede ronde. Daarna worden alleen nog de finales (1e en 2e plaats) en de kleine finales (3e en 4e plaats) gespeeld.
  5. Voor elke gewonnen set krijgt het team 2 punten, bij gelijke setstand krijgt elk team 1 punt.
  6. Van de teams wordt verwacht dat ze op tijd op het speelveld aanwezig zijn. De scheidsrechter wacht 3 minuten, indien een team niet op tijd aanwezig is, is de wedstrijd verloren.
  7. Op beslissingen van de scheidsrechter is geen beroep mogelijk.
  8. Elk team dient zelf voor een wedstrijdbal te zorgen.
  9. Deelname is voor eigen risico.
  10. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de toernooileiding.

GLASWERK VERBODEN
In de afgelopen jaren heeft de EHBO steeds vaker snijwonden moeten behandelen, en dat kan niet de bedoeling zijn. In verband met jullie eigen veiligheid is het daarom verboden om glaswerk (flessen, glazen) mee te nemen naar het toernooiveld. Alleen plastic flessen of blikken zijn toegestaan.

HOUDT U DE VELDEN EN ACCOMMODATIES SCHOON! AFVAL S.V.P. IN DE DAARVOOR BESTEMDE AFVALTONNEN!

Het toernooi wordt gehouden op Sportpark de Groes, in het centrum van Gennep. We verzoeken jullie, als je met de auto komt, deze NIET te parkeren bij de supermarkt van Jan Linders (Straatje) maar op het EUROPAPLEIN (1 min lopen) of de MARTINUSHOF.(5 min. lopen)
Let op: Het toernooiveld is overdag alleen toegankelijk vanaf de Touwslagersgroes, dus niet vanaf de parkeerplaats bij Jan Linders!